Skillsmässan med PCn är ett faktum

För mer än ett år sedan tyckte jag att Apples produkter bara handlade om designade produkter för människor med lite tjockare plånböcker än gemene man. Tyckte det verkade idiotiskt att betala mer för produkter med en Apple logga när man kunde köpa billigare produkter från PC-världen. Jag har under hela mitt liv bara använt PC-produkter och varit trogen Microsoft. Tekniken har varit det primära och användarvänligheten det sekundära. Men så kom iPhone.

Jag var till en början väldigt skeptisk till denna innovation. Visst verkade det praktiskt med en touchskräm. Men så köpte en konsult och en kollega på mitt jobb varsin iPhone medan jag själv investerade i en Sony Ericsson X1. Till en början gick en stor del av arbetstiden åt att jämföra produkterna. Snabbt insåg jag att iPhone var något helt utöver det vanliga. Det dröjde bara två månader tills jag skrotade min X1 och köpte en iPhone 3GS. Allt är perfekt i den, den är lättanvänd, snygg, intuitiv och den har mängder med olika användningsområden tack vare ett otroligt stort utbud av program på AppStore. Den fungerar klockrent.

Efter att ha använt iPhone ett tag insåg jag storheten med Apples produkter. Apple sätter användaren i centrum. Om du gillar innovativa och lättanvända prylar och inte vill ha krångel med din prdukter då är Apple ett måste.

Sitter här och skriver det här inlägget med min nyinköpta iMac på 27 tum. Det lär bli fler produkter från Apple. På min önskelista till tomten finns produkter som iPad, iPhone 4 och Time Capsule. Produkterna är verkligen prisvärda.

Sorry PC och Microsoft, här går vi separata vägar.

Etiketter:, , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: